PLUUUGGAAAA

Jag fattar inte hur man kan vara så dum!? Jag bara skjuter upp på allting. Great! Vilket betyder att klockan är kvart i nio och jag har biologi prov imorn och inte har pluggat något ännu! Och just nu bloggar jag vilket inte heller hjälper mig särskilt mkt om att lära mig om menscykeln, öronen å näsan å allt vad det e :O Men nu ger jag upp, MÅSTE plugga! Eller näe, måste bara. Blir det någon shopping på onsdag eller? :O Nu har jag fått hem mina jeans förresten ^^de var fina :P Och kostade bara 99:- :D:D Och mina fina hängselbyxor har kommit ut i butiken igen, tjohooo :D :D På onsdag vill jag till gymmet, dreggel :€ Hahha vad jag e konstig (Y) pöss :*

FåffelVivi ;)

Snart ska vi åka å handla och hämta Viiiiiiviiiiii. Sen ska vi antagligen dra ut en sladd till altenen och äta våfflor utomhus ;D Mums. Hilda: Jag har redan arabies ;D nej justja, rabies heter det ju :S Idag i skolan fick vi glass av Britt-marie. Vi fullkomligt proppade i oss, som riktiga grisar. Vi var typ bara 5 stycken så glassen räckte utan tvekan. Vi har tillochmed ett alldeles orört stort glasspaket i frysen kvar ;D Haha. Och massa strössel åt vi. Sen när vi ätit glass så vi hade ont i magen, så upptäckte vi att det stod massa kolasås, choklad sås och jag vet inte allt ute på bordet. Och vi missade allt :(  Menmen, det var gott ändå. SNÄÄÄÄÄLLAAA hjälp mig. Jag har 1000 kronor att göra något med åt skolan eller klassen. Vad kan man göra? Var lite inne på att köpa sånnahär fotbollsspel, det är rätt kul tycker jag. Men kanske inte sådär jätte. Det skulle vara kul och göra något riktigt fett med klassen :D Fast tivoli är för dyrt :'( Annars skulle det vara UNDERBART! 3 675 kronor skulle det kosta med inträde och åkband för en klass.

TRÖÖÖÖTT

Jag gjorde min fysikläxa, jag tränade fysik, jag tränade manus, jag tyckte jag var förtjänt av ett kokt ägg. Jag kokade ett ägg
Jag skalade det
Inte ens äggvitan var stel
Jag satte det i ägghållarefuckingbajsgrejjen
Äggpäckelhållare välte
Ägget åkte ner i golvet
Där låg en vit/gul smet på golvet
Jag skrek och började typ gråta
För jag är så jävla trött
Mamma blev arg för att jag skrek och skrek på mig
Jag blev skitarg för att hon skrek och började gråta (Jag vet, jag vet, men som sagt, för att jag baaaaraaa vill sova)
Jag blev riktigt frustrerad och kokade nytt ägg
Bäst att detta är fint
För jag kommer inte vara nådig annars
Är riktigt, riktigt konstig idag
Typ pendlar mellan att storböla, Bli skiiit arg, eller var helt normal
Vill helst ha en äcklig syster att bråka med nu ;) Och det har jag, iaf en äcklig syster
Men hon är itne på bråkhumör :(
Jävla gråa hårdkokta ägggula
Jag hatar allt å alla >:@ inte alla ;) kolla denna var ju snygg, typ vampyrsmilies, känner mig som den >:€
Vem får jag bita?

Puuh

Ja, puuh :D Idag har jag varit hos mormor å morfar för mormor fyllde 80 år. På köpet fick man träffa sina underbara syskon och prata igenom en massa ;) Daniel hade lagat suuper god lax :D När vi kom hem sprang jag en runda, och nu sitter jag här. Har precis kommit tillbaka. Jag har sprungit 4 432 meter, haha :P Men då körde jag jogga, springa allt vad man kan, jogga, springa allt vad man kan, väldigt bra taktik (Y) Nu ska jag kolla på huset fullt av hundar sen sooova ♥ Natti ♥ typ, fast att jag inte ska sova riktigt ännu. Fast jag borde det med tanke på att vi har drama heeeeeela dagen imorn, ingen skola :/ Bara öva repliker och blablabla :)

Sten

Nu ska vi fota :) Och jag känner mig som en sten!

Jag, en båt

Dirty South feat. Rudy – Phazing - Radio Edit
.
Jag glider fram på vattnet. Inga träd syns, bara en röd, blå himmel kan jag se. Vattnet är strömt, men inte jätte. Jag flyter med. Funderar på att kasta ankar. Men skulle det hjälpa? Kanske skulle jag aldrig kunna dra upp ankarn igen… Mitt största hot är stenar, och andra hinder i vattnet, och sand. Att åka på grund. Just nu, ja, just nu, gjorde jag det. Jag har bara inte insett det innan, men om jag tänker på det, så har jag ju faktiskt gått på grund. Men varför är himlen så vacker, vattnet så klart, luften så varm. För jag är lycklig. Fast att jag ligger på grund. Jag släpas i sanden, försöker komma ut ur det. Men näe, det är inte så lätt. Jag har ju inte brottom, inget att leverera, kanske är livet en del av det. Man fastnar på grund, och så är det. Man behöver inte fly, man kan glida igenom det. Man behöver inte uppleva en svart himmel, grumligt vatten och bitande vind. Kanske är det helt enkelt bra att ligga på grund!? Jag sitter fast, och när jag ända sitter där i sanden, tänker jag, att jag har så mycket mer tid att tänka nu. Jag flyter inte längre. Jag behöver inte stressa, för livet är en del av att komma ut ur grundet, och det behöver man inte stressa med. Jag, jag känner mig som en båt. En liten hallonbåt? Eller en gammal träbåt. Jag är en snabb båt, och en långsam båt. Jag är lätt att styra, och svår att styra. Men en sak vet jag. Jag har inte fått panik av att sitta fast i sanden. Och det är jag stolt över.


RSS 2.0