Mormor och morfar :) :/?

Har fixat bloggen lite nu, börjar bli nöjd :D Har dock inte hunnit göra någon header, därav ser det lite mysko ut :S Någon som vet hur man ändrar färg på länkarna? Är inte så förtjusande med mossgrön och rosa/lila ;)
Ellel sov över, åkte vid 1 :D Sen körde jag och mamma till Kusin och lämnade doggy ;( Wäääh, Siggi <3 Menmen, Milou lämnade vi också btw :D Mamma och jag körde till Ikea och lämnade litt grejer, sen åkte vi till mormor å morfar. Morfar fyllde år ellr nåt. Sen kolla jag å Rebbe på tv (ovanligt för mig som inte har någon ;) och sen åkte vi heem(vi hämtade såklart först krullgull).  Där var det typ fest :P Sen åkte folk hem och nu är bara berra kvar. (Bernhard, men det får jag inte säg xd) Och nu sitter jag här, klockan är 1.23, AJJABAJJA!
Utan tvekan är detta dagens låt för mig.Akon – Gangsta BopPåminner mig om sooooooooommar. Jag dansade runt på klipporna i svanshall och folk bara stirrade och bara, öööh? Åh, tider det <3 Vill bada >.<  Och dansaaaa >.< Liksom, det är ju roligast att dansa på sommaren. På vintern är allt så färglöst och tråkigt ;( Åh, tanken på mitt långa, super tjocka hår som bara luktar havssalt. Så underbar sommar. Och det får så äcklig, omjuk konsestens men som ändå är så sommrig. Alla som vill ha sommar, RÄCK UPP EN HAND :D Milou, jag älskar dig verkligen fruktansvärt mkt! Var bara tvungen att skriva det. Fast att jag säger det till honom varenda dag :D (A) Bara för det får det bli en flummig bild på mig och Milou XD Haha, så sjön. Jag bara, nu ska jag se lite seriös ut, sen bara ser jag att Milou typ gäspar xd Sööötnoos <3 Visst e jag duktig på att blogga, den som läser detta är bara inte så duktigt på att kommentera ;( Btw, så kommer det två konstiga bilder som jag och Vivi tog XD Kommer säkert bli förskräckligt fult med de bildernas färg till min rosa blogg, menmen ;P Puss å kram, hejsvej :D

Kommentarer
Postat av: Ella :D

Räcker upp handen

Hhihi gillar bilderna xd

2011-02-13 @ 18:17:13
Postat av: Ella :D

På den sista bilden ser du sjukt mycke ut som lovisa :o

2011-02-13 @ 18:20:11
Postat av: johannaaO.o

räcker upp handen!!!!!!!! fast jag vill ha vår först!>:D

2011-02-13 @ 19:01:42
URL: http://sweeetpotato.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0